Femme Fatale in Premiere!

Afgelopen zaterdagavond is de solo voorstelling Femme Fatale in Het Rotebuhl Theater in Stuttgart in premiere gegaan. De choreografie was van Nicki Liszta, ikzelf heb gedanst. Het waren zware weken en ik vond het super spannend maar het ging erg goed. Het publiek was heel open en enthousiast! Ook de recensies waren zeer ok, hier een aantal citaten:

'...mit ihren roten Haaren und dem geheimnisvolle schonen Gesicht sieht die Hollandische Darstellerin Ineke Wolters in der tat wie eine dieser fatalen Diven, und meist bewegt sie sich auch sehr elegant mit der entsprechende Allure.' (Esslinger Zeitung)

'...Am Ende entschwindet die Verhangnisvolle, nachdem sie im kleinen Schwarzen mit Liza Minnellis 'Cabaret-Hit "Mein Herr" ihren Lover verabschiedet hat, wieder am Seil gen Decke. Was bleibt? Ein dramaturgisch gut durchkomponiertes Stuck Tanztheater mit Idealbestzung und gelungen reduzierter Szenografie (Kaspar Wimberley), in dem ein immer aktuelles Thema beruhrend tief und frech humorvoll umgesetzt wurde.' (Stuttgarter Zeitung)

...Hopelijk wordt de voorstelling ook in Nederland nog geboekt.... Op de foto, de flyer van 'Femme Fatale'.
(foto: Ineke Wolters)

Lees 9895 keer Laatst aangepast op woensdag, 28 oktober 2009 11:59

Even voorstellen...: Ik geboren in 1984 te Eindhoven, NL. Ik ben in 2006 afgestudeerd aan de Fontys Dansacademie in Tilburg. Als danseres en mede-maker/choreografe heb ik voor verschillende gezelschappen gewerkt waaronder Theatergroep Drie Ons uit Tilburg (voorstelling Fiets), Choreografe Nicki Liszta van het Backsteinhaus uit Stuttgart en Theatergroep Het Vervolg uit Maastricht (voorstelling Petrus Regout en Nachtelingen). Ik heb mezelf in deze producties als danseres en als maker enorm kunnen ontwikkelen en heb ontdekt dat ik me op beide vlakken thuisvoel. InesInez is, in de vorm van productiekeuken, voor mij de perfecte manier om zowel uitvoerend, als creërend, als organisatorisch dans in leven te houden. Onder de vleugels van InesInez wil ik dans in allerlei vormen onder de mensen brengen. Bijvoorbeeld in de vorm van een voorstelling, festival performance, workshop of als toevoeging op andere evenementen.

E-mailadres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.