Tadaaa!

Hier dan mijn heuse echt wel heel toffe visite.....stempel! Geen kaartje. Nope. Zeg maar waar je mijn gegevens wil en ik stempel er vanaf nu vrolijk op los! Op een bierviltje, in je agenda, op een envelop, op je wc rol, in je dagboek, op je hand het maakt me niet uit! Je weet me in ieder geval te vinden ;-)

En nog een iets leuks, er staat een kort filmpje van de voorstelling 'Femme Fatale' op You Tube! Klik op de volgende link: http://www.youtube.com/watch?v=-4248MxozIU&feature=channel

Lees 10693 keer Laatst aangepast op woensdag, 09 december 2009 13:12

Even voorstellen...: Ik geboren in 1984 te Eindhoven, NL. Ik ben in 2006 afgestudeerd aan de Fontys Dansacademie in Tilburg. Als danseres en mede-maker/choreografe heb ik voor verschillende gezelschappen gewerkt waaronder Theatergroep Drie Ons uit Tilburg (voorstelling Fiets), Choreografe Nicki Liszta van het Backsteinhaus uit Stuttgart en Theatergroep Het Vervolg uit Maastricht (voorstelling Petrus Regout en Nachtelingen). Ik heb mezelf in deze producties als danseres en als maker enorm kunnen ontwikkelen en heb ontdekt dat ik me op beide vlakken thuisvoel. InesInez is, in de vorm van productiekeuken, voor mij de perfecte manier om zowel uitvoerend, als creërend, als organisatorisch dans in leven te houden. Onder de vleugels van InesInez wil ik dans in allerlei vormen onder de mensen brengen. Bijvoorbeeld in de vorm van een voorstelling, festival performance, workshop of als toevoeging op andere evenementen.

E-mailadres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.