Gezocht: zwangere performers!

InesInez wil een korte voorstelling maken met professionele zwangere vrouwen die werkzaam zijn in de disciplines dans/muziek/theater. De voorstelling zal een kleine tour maken in het zuiden van Nederland (het is handig als je niet te ver weg woont). We zoeken performers uit verschillende disciplines die graag meedenken tijdens het maakproces en zelfstandig kunnen werken. De vergoeding is in overleg. Van belang is dat je beschikbaar bent op onderstaande data en uitgeteld bent tussen begin oktober en eind november 2010. Mocht je interesse hebben maar ben je later uitgeteld kun je toch mailen, misschien komt er een vervolg.

Repetitie data: 6 en 7 mei, 24 t/m 28 mei, 31 mei t/m 4 juni

Optie Speeldata: 30 mei, 4 t/m 6 juni, 26 juni, 4 juli, 25 t/m 29 augustus

Voor meer info mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bel Ineke Wolters: 0647880259
Lees 10351 keer Laatst aangepast op woensdag, 14 april 2010 12:04

Even voorstellen...: Ik geboren in 1984 te Eindhoven, NL. Ik ben in 2006 afgestudeerd aan de Fontys Dansacademie in Tilburg. Als danseres en mede-maker/choreografe heb ik voor verschillende gezelschappen gewerkt waaronder Theatergroep Drie Ons uit Tilburg (voorstelling Fiets), Choreografe Nicki Liszta van het Backsteinhaus uit Stuttgart en Theatergroep Het Vervolg uit Maastricht (voorstelling Petrus Regout en Nachtelingen). Ik heb mezelf in deze producties als danseres en als maker enorm kunnen ontwikkelen en heb ontdekt dat ik me op beide vlakken thuisvoel. InesInez is, in de vorm van productiekeuken, voor mij de perfecte manier om zowel uitvoerend, als creërend, als organisatorisch dans in leven te houden. Onder de vleugels van InesInez wil ik dans in allerlei vormen onder de mensen brengen. Bijvoorbeeld in de vorm van een voorstelling, festival performance, workshop of als toevoeging op andere evenementen.

E-mailadres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.