Zorgen

Waar ik ook kom ik zie en lees culturele zorgen: in de krant, de digitale wereld, aan de bar van het theater, in mijn mailbox, op de gezichten van performer en publiek, kunstenaar en lezer...

Sta recht op! (wil ik zeggen) Denk vooruit! (wil ik roepen) Vecht! (en blijf vechten) Hoop! Droom! Werk! Lees Bewonder Verwonder Draai Kronkel en....... Laat je creatieve brein je richting bepalen en je culturele hart spreken EN TEKEN:

http://www.stopculturelekaalslag.nl/

(foto: Christiaan Westgeest)

Lees 9152 keer

Even voorstellen...: Ik geboren in 1984 te Eindhoven, NL. Ik ben in 2006 afgestudeerd aan de Fontys Dansacademie in Tilburg. Als danseres en mede-maker/choreografe heb ik voor verschillende gezelschappen gewerkt waaronder Theatergroep Drie Ons uit Tilburg (voorstelling Fiets), Choreografe Nicki Liszta van het Backsteinhaus uit Stuttgart en Theatergroep Het Vervolg uit Maastricht (voorstelling Petrus Regout en Nachtelingen). Ik heb mezelf in deze producties als danseres en als maker enorm kunnen ontwikkelen en heb ontdekt dat ik me op beide vlakken thuisvoel. InesInez is, in de vorm van productiekeuken, voor mij de perfecte manier om zowel uitvoerend, als creërend, als organisatorisch dans in leven te houden. Onder de vleugels van InesInez wil ik dans in allerlei vormen onder de mensen brengen. Bijvoorbeeld in de vorm van een voorstelling, festival performance, workshop of als toevoeging op andere evenementen.

E-mailadres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Meer in deze categorie: « Update Overpeinzing... »