Vrijdag 3 december- opening Begane Grond- werkplaats voor Dans en Theater in TAC!!

Komende vrijdagavond 3 december om 20:00 zijn jullie uitgenodigd om de opening van mijn nieuwe werkplaats mee te maken! Het is een prachtige ruimte in TAC die ik als hoofdbewoner mag gaan gebruiken. Daarnaast zullen ook andere jonge makers, dansers, acteurs en performers gebruik kunnen maken van de ruimte. Op dit moment huren choreografe Kim Leeuw en ikzelf de ruimte en zijn we op zoek naar partners in crime :-)
Voor de opening heb ik een aantal jonge performers gevraagd materiaal te maken; er is dans, theater, muziek, een vj...en dat alles gemixt in een heerlijk potje gezelligheid! Dus kom kijken, ervaar de prachtige ruimte, geniet van een performance en drink met ons een borrel!
Met bijdragen van: Kim Leeuw (choreografe), Freya Pauwels (danser), Audry de Bry (danser), Mayke Brunenberg (danser), Paul van de Waterlaat (acteur), Bram van Helden (acteur), Julian van Buul (VJ), Luc Castermans (DJ), Marsha Simon (decor), Thomas Martens (muziek) en mijzelf (artistieke eindregie).

Tot vrijdagavond! Inez

Lees 9407 keer

Even voorstellen...: Ik geboren in 1984 te Eindhoven, NL. Ik ben in 2006 afgestudeerd aan de Fontys Dansacademie in Tilburg. Als danseres en mede-maker/choreografe heb ik voor verschillende gezelschappen gewerkt waaronder Theatergroep Drie Ons uit Tilburg (voorstelling Fiets), Choreografe Nicki Liszta van het Backsteinhaus uit Stuttgart en Theatergroep Het Vervolg uit Maastricht (voorstelling Petrus Regout en Nachtelingen). Ik heb mezelf in deze producties als danseres en als maker enorm kunnen ontwikkelen en heb ontdekt dat ik me op beide vlakken thuisvoel. InesInez is, in de vorm van productiekeuken, voor mij de perfecte manier om zowel uitvoerend, als creërend, als organisatorisch dans in leven te houden. Onder de vleugels van InesInez wil ik dans in allerlei vormen onder de mensen brengen. Bijvoorbeeld in de vorm van een voorstelling, festival performance, workshop of als toevoeging op andere evenementen.

E-mailadres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.