Sneeuw en Zo

Er ligt sneeuw voor mijn deur, het kraakt onder mijn voeten, het valt op mijn muts en smelt zo door mijn haren mijn hoofd in. Alles heeft het koud en is bevroren. Mijn hersenen hebben het koud en kraken ook. Wat ik allemaal nog wil doen, zo vlak voor kerst, is weer eens veel te veel. En dat terwijl ik hunker naar een warme douche, een mooie jurk en een flinke mok gluhwein. Maar het geeft niet, want het betekent dan weliswaar dat ik nu vooral vakantie wil en niets doen, het betekent ook dat ik in januari weer met veel zin ga beginnen. Er staan dan ook alweer mooie dingen in de planning: 
Mijn eerste kleuter-voorstelling Vleugels en Zo gaat eind januari zijn Try-Outs beleven. samen met Dimitra ben ik hard aan het werk een hele mooie, sprookjesachtige voorstelling te maken, gevolgd door een spannende workshop he-le-maal zonder woorden! Dansen is het motto! Niet praten!
Verder ben ik uitgenodigd door Productiehuis Brabant om deel te nemen aan de Talentweek voor professionele dansmakers. Een week vol workshops, meetings en voorstellingen. Heerlijk leren!
En tja.....de website bijwerken, mijn huis schoon houden, mijn hoofd leegmaken, concept schrijven, fitness, lessen geven en lief hebben staan uiteraard ook nog in mijn agenda ;-)
2010 was voor mij persoonlijk een heel zwaar jaar, voor InesInez echter wel weer een stap in de goede richting: ik heb een grote voorstelling gemaakt, een eigen werkplaats om in te repeteren en presenteren in TAC, er zijn vooruitzichten en ik heb zelfs een mooi 'BruisHuis' dat ik deel met designstudente Marsha Simon. Met ander woorden: kom maar op 2011!

Ik wens jullie allemaal een mooi, warm 2011 met veul liefde (zoals we dat hier in EHV zeggen :-))
Inez
(foto: ons BruisHuis!)

Lees 8840 keer

Even voorstellen...: Ik geboren in 1984 te Eindhoven, NL. Ik ben in 2006 afgestudeerd aan de Fontys Dansacademie in Tilburg. Als danseres en mede-maker/choreografe heb ik voor verschillende gezelschappen gewerkt waaronder Theatergroep Drie Ons uit Tilburg (voorstelling Fiets), Choreografe Nicki Liszta van het Backsteinhaus uit Stuttgart en Theatergroep Het Vervolg uit Maastricht (voorstelling Petrus Regout en Nachtelingen). Ik heb mezelf in deze producties als danseres en als maker enorm kunnen ontwikkelen en heb ontdekt dat ik me op beide vlakken thuisvoel. InesInez is, in de vorm van productiekeuken, voor mij de perfecte manier om zowel uitvoerend, als creërend, als organisatorisch dans in leven te houden. Onder de vleugels van InesInez wil ik dans in allerlei vormen onder de mensen brengen. Bijvoorbeeld in de vorm van een voorstelling, festival performance, workshop of als toevoeging op andere evenementen.

E-mailadres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.