Agenda

De Web werkzaamheden zijn in volle gang, maar gebeuren op dit moment vooral nog aan de 'achterkant' van mijn site..om alvast een update te geven volgt per blog vast een voorlopige agenda van de komende tijd:

Wanneer: vrijdag 1 april
Wat: Overspel, twee multidisciplinaire projecten waaronder KLATZ, een nieuw improvisatiecollectief opgericht door Thomas Martens en mijzelf.
Wie: Thomas Martens, Edward Capel, Johan Reijnders, Andreia Rodrigues, Marsha Simon, Julian van Buul en ikzelf
Waar: in de Begane Grond in TAC, meer info op: www.tac.nu

Wanneer: zaterdag 28 mei
Wat: Try-Out voorstelling van Hart en Plakband (werktitel), duet dat in premiere gaat op Park Kolderiek in Sittard, deze avond zal er ook een try-out te zien zijn van Kim Leeuw
Wie: Gerrit Dragt en ikzelf
Waar: in de Begane Grond in TAC

Wanneer: donderdag 2 juni tot en met zondag 5 juni
Wat: Hart en Plakband (werktitel), een duet over de rekbaarheid van het hart
Wie: Gerrit Dragt en ikzelf
Waar: Festival Park Kolderiek, Stadspark Sittard

Wanneer: 2 en 3 juli
Wat: Hart en Plakband (werktitel), een duet over de rekbaarheid van het hart
Wie: Gerrit Dragt en ikzelf
Waar: Festival Straffe Madammen en Makke Mannen, Stadswandelpark Eindhoven

Hopelijk tot ziens bij 1 van deze voorstellingen! Liefs Inez

Lees 6572 keer Laatst aangepast op maandag, 28 maart 2011 11:00

Even voorstellen...: Ik geboren in 1984 te Eindhoven, NL. Ik ben in 2006 afgestudeerd aan de Fontys Dansacademie in Tilburg. Als danseres en mede-maker/choreografe heb ik voor verschillende gezelschappen gewerkt waaronder Theatergroep Drie Ons uit Tilburg (voorstelling Fiets), Choreografe Nicki Liszta van het Backsteinhaus uit Stuttgart en Theatergroep Het Vervolg uit Maastricht (voorstelling Petrus Regout en Nachtelingen). Ik heb mezelf in deze producties als danseres en als maker enorm kunnen ontwikkelen en heb ontdekt dat ik me op beide vlakken thuisvoel. InesInez is, in de vorm van productiekeuken, voor mij de perfecte manier om zowel uitvoerend, als creërend, als organisatorisch dans in leven te houden. Onder de vleugels van InesInez wil ik dans in allerlei vormen onder de mensen brengen. Bijvoorbeeld in de vorm van een voorstelling, festival performance, workshop of als toevoeging op andere evenementen.

E-mailadres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.