De Deeltjesversneller

Komende donderdagavond 15 december is er in TAC een nieuw concept: De Deeltjesversneller; een bont gezelschap aan jonge makers breekt hun eigen werk open om tot een groter geheel te komen in een interdisciplinaire totaalbeleving. Er zijn dansperformances te zien, er is een belevings-expositie, er wordt live gezongen en een vreemde DJ zorgt dat zelfs de borrel nog een avontuur is. Kom kijken en laat je meenemen door allerlei ruimtes in TAC, beleef verschillende 'voorstellingen' in de breedste zin van het woord en merk dat alles met alles te maken heeft...hoe precies is aan U zelf om in te vullen :-)
Met bijdragen van: Tegest Toonen, Miroslav Kochanek, architecten Morgen, Stadvis, Evertjan Mercier, Marsha Simon, Ulrike Doszmann, Paul van de Waterlaat, De Rotte Herders, DJ Stefan Sympathicooo en Inez Wolters
Ook leuk om te lezen: Iselle Claassens van Hallo 040 heeft me geinterviewd over TAC, De Begane Grond, inesinez en De Deeltjesversneller. Klik hier om het artikel te lezen.

De avond begint in TAC om 20:30, entree is 5 euro, je kunt me mailen om op de reserveringslijst te komen of op de bonnefooi komen. 
Dit project is tot stand gekomen door City Dynamiek, Prins Bernard Cultuurfonds, de gemeente Eindhoven en vele vrijwilligers van TAC.
(flyer: FuturOn)

Lees 8140 keer Laatst aangepast op dinsdag, 13 december 2011 19:50

Even voorstellen...: Ik geboren in 1984 te Eindhoven, NL. Ik ben in 2006 afgestudeerd aan de Fontys Dansacademie in Tilburg. Als danseres en mede-maker/choreografe heb ik voor verschillende gezelschappen gewerkt waaronder Theatergroep Drie Ons uit Tilburg (voorstelling Fiets), Choreografe Nicki Liszta van het Backsteinhaus uit Stuttgart en Theatergroep Het Vervolg uit Maastricht (voorstelling Petrus Regout en Nachtelingen). Ik heb mezelf in deze producties als danseres en als maker enorm kunnen ontwikkelen en heb ontdekt dat ik me op beide vlakken thuisvoel. InesInez is, in de vorm van productiekeuken, voor mij de perfecte manier om zowel uitvoerend, als creërend, als organisatorisch dans in leven te houden. Onder de vleugels van InesInez wil ik dans in allerlei vormen onder de mensen brengen. Bijvoorbeeld in de vorm van een voorstelling, festival performance, workshop of als toevoeging op andere evenementen.

E-mailadres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.