Filmpje!

Ik ben druk aan het schrijven over improvisatie, wat dat is, hoe we dat doen en vooral...waarom we met ons Impro Collective (in ieder geval voor nu een naam!) op alle leuke festivals moeten staan. Terwijl ik de juiste woorden zoek heeft Julian een kort filmpje gemaakt van onze voorstellingen tot nu toe, check: http://www.youtube.com/watch?v=aLwElzFC-xk&feature=youtu.be en bekijk het!
Te zien en te horen in het filmpje: Jacqueline Hamelink, Tegest Toonen, Andreia Rodrigues,  Siem Nozza, Johan Reijnders, Julian van Buul en ikzelf. Enjoy!

(de foto is gemaakt door Theo Visser tijdens Pageturner in TAC)

Lees 7254 keer Laatst aangepast op woensdag, 15 februari 2012 11:40

Even voorstellen...: Ik geboren in 1984 te Eindhoven, NL. Ik ben in 2006 afgestudeerd aan de Fontys Dansacademie in Tilburg. Als danseres en mede-maker/choreografe heb ik voor verschillende gezelschappen gewerkt waaronder Theatergroep Drie Ons uit Tilburg (voorstelling Fiets), Choreografe Nicki Liszta van het Backsteinhaus uit Stuttgart en Theatergroep Het Vervolg uit Maastricht (voorstelling Petrus Regout en Nachtelingen). Ik heb mezelf in deze producties als danseres en als maker enorm kunnen ontwikkelen en heb ontdekt dat ik me op beide vlakken thuisvoel. InesInez is, in de vorm van productiekeuken, voor mij de perfecte manier om zowel uitvoerend, als creërend, als organisatorisch dans in leven te houden. Onder de vleugels van InesInez wil ik dans in allerlei vormen onder de mensen brengen. Bijvoorbeeld in de vorm van een voorstelling, festival performance, workshop of als toevoeging op andere evenementen.

E-mailadres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.